Tänään on jännä päivä tulossa, sillä Sera steriloidaan. Samalla kuvataan lonkat+kyynärät sekä tyttö rokotetaan. Panikoin ja hermoilen jo nyt, mutta yritän vain jankuttaa itselleni, että on kyse lapsosen terveydestä, ja se on vain hyväksi. Ja onhan kyse melko rutiini leikkauksesta, vaikkakaan kohdun ja munasarjojen poisto ei mikään yksinkertaisin asia olekaan. Kohtutulehduksia tai muita naisten vaivojahan Seralla ei vielä ole ollut, mutta sen verran yleisiä ovat, että kyllä tuo leikkaus kannattaa. Itseä ei edes juoksut ole häirinneet sen suuremmin, mutta eipä tule taukoja poikakamujen tapailuun. Toivottavasti kaikki nyt vaan menee hyvin. Onneksi ystäväni Tuulia lähtee mukaan tueksi, turvaksi ja seuraksi (ja mahdollisesti kantoavuksi), kestäähän operaatio sen parisen tuntia kokonaisuudessaan.

Sain töistä loppuviikon vapaata, niin saa hoivata toipilasta rauhassa kotona. Kerran se kirpaisee, kun tämä operaatio toipumisineen on ohi, on taas muutama huoli vähemmän :)

Toivotaan vaan, että tyttö toipuu nopsaan, itse kun olen kova stressaamaan ja hermoilemaan ihan syyttäkin. Täytyy etsiä joku vanha toppi tai paita, jonka laittaa koiralle massun suojaksi. On meillä tuolla kaapissa se kauluri/torvi, jota voi myös käyttää, mutta jotenkin se tuntuu niin pahalta laittaa valmiiksi reppanalle otukselle vielä torvi päähän! :D Saas nähdä antaako Sera haavan olla rauhassa... voihan olla, että sitä on pakko käyttää. Kyllä tässä nämä vapaapäivät menee täysin koiraa vahtiessa, mutta yritetään silti rentoutua, kun muuta lomaa töistä ei varmaan vähään aikaa ole tulossa.


Loppuun vielä kuvia syksyisiltä viime viikoilta....

1913297.jpg


Komistus Jope

1913295.jpg

Sera ja Arttu vauhdissa

1913299.jpg

1913302.jpg

Niin söpö kärpässieni, etten voinut olla ottamatta kuvaa :)

1913300.jpg