JAKI & SAMPO

Tässä huskykaksikossa riittää vauhtia Seralle, tuntuvat olevan parasta ja uuvuttavinta seuraa ollaan sitten uimassa tai vaan metsälenkillä. Kiinnostuksen kohteet ja leikit sattuvat hyvin yhteen ja siksi kai tuntuvat viihtyvän niin hyvin yhdessä. Tapaamisien jälkeen tulee aina sikeä ja syvä uni! ;D

641482.jpg

 

ROOPE

Uusi tuttavuus berninpaimenkoira Roope on varsin terhakka ja rohkea pojankoltiainen. 

603152.jpg

 

NAKKI

Sekarotuinen Nakki asustelee Kouvolassa, joten tapaamiset ovat vähän harvassa. Nakista voit lukea lisää täältä.

459356.jpg

 

JOPE

Rottweiler Jopesta on mukava harrastus- ja leikkikaveri. Jopen ja Seran ensitapaamisesta löytyy juttua blogista. Lisää Jopesta voit lukea täältä.

819594.jpg

ONNI

Onni on terhakka mopsi, jonka kanssa leikit tuppaa yltymään hurjaksi riehumiseksi. Muiden kanssa Sera ei ole vielä koskaan riehaantunut niin kuin Onnin kanssa. Yleensä muut koirat kyllästyvät nopeasti Seran jatkuvaan leikkimiseen, mutta Onni päinvastoin! Siinä mielessä ovat hyvinkin paljon samalla aaltopituudella ;)

434996.jpg


OSKU

Osku on kovan pään omaava englanninbulldoggi, joka asuu Onnin kanssa saman katon alla. Hurmaava jättitassuinen otus. Ihastuin täysin kun hänet tapasin!

459284.jpg

 

SERO

Naapurin pitkäkarvaisesta mäyräkoirasta Serosta on hiljalleen kehittynyt Seran parhaita kamuja. Sero on Seran ensimmäinen kunnollinen kontakti muihin koiriin. Aina kun satutaan samaan aikaan ulos, niin riemu on sanoin kuvaamaton.

545486.jpg


MIMI

Hiljalleen ollaan myös tutustuttu uuteen karvaiseen ystävään nimeltä Mimi. Mimi on sekarotuinen, mutta selvästi vallitsevana rotuna löytyy karkeakarvainen mäyräkoira. Tämä melkein-mäykky on valloittava ja ihmisrakas persoona. Tytöllä on vähän ennakkoluuloja, mutta yritämme koko ajan murtaa niitä ja hyvältä vaikuttaa! :)

439257.jpg