"Moi! Olen saksanpaimenkoira neitonen, kotoisin kaukaa keski-Suomesta, nykyään asustelen etelämpänä Haminassa, tarkemmin Ruissalossa, emäntäni ja isäntäni kanssa. Täällä on oikein mukava asustella, kun lähistöllä asuu melko paljon muita koiria sekä täällä on todella kivoja lenkkipolkuja. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tulen toimeen toisten koirien kanssa hyvin, ainoastaan isommat koirat jännittävät aluksi, mutta kun olen saanut rauhassa vähän tutustua, niin leikit voivat alkaa! Myöskin koirat joiden eleitä on vaikea tulkita, arveluttaa jonkin verran.

 

Rakastan ruokaa sen kaikissa muodoissa, en ole kertaakaan syönyt mitään mistä en olisi pitänyt. Vielä joitakin herkkuja minulta on pidetty piilossa, kuulemma herkän mahani takia. Lempilelujani ovat pehmolelut, erityisesti Snoopy-pehmokoira. Rakastan sitä.

Tykkään kovasti myös luista, ja vinkuleluista, mutta ne eivät vedä vertoja Snoopylle.

Snoopy on jo joutunut pesulle kammottavaan meluavaan laatikkoon, kun ollaan leikytty yhdessä niin paljon.

 

Viihdyn hyvin yksikseni, en tarvitse aina immeistä leikkimään kanssani. Innostun kyllä kamalasti, kun joku minut haastaa leikkiin, enkä koskaan siitä kieltäydy, mutta osaan pitää hauskaa yksinkin.

 

Arkeni kuluu lenkkeillessä, tottiksessa ja koirakavereiden kanssa. Silloin tällöin käydään vierailulla yhdessä jos toisessakin paikassa, ja olen aina hurjan innoissani uusista hajuista ja paikoista.

 

Karvaisin terveisin: SERA"