Niin saatiin ne tänään vihdoin ja viimein. Kaikki on kunnossa näytteen perusteella, eli oireiden aiheuttaja todennäköisesti oli suolitulehdus. Lääkkeet on syöty ja maha on pysynyt kunnossa. Yksi Seran oireista oli melko raju laihtuminen. Lääkärin suosituksesta Sera saa jonkin aikaa ylimääräisen satsin ruokaa eli kolme kertaa päivässä. Yritetään kiriä kadonneita kiloja pois. Lisäksi pelkkiin Neu-annoksiin lisään vielä vähän lihaa, pyrkien mahdollisimman tuhtiin ruokaan.

Tästä lähtien Sera syö ainostaan helposti sulavaa ruokaa. Harkitsen jopa nappuloihin palaamista, sillä lääkärillä oli myytävänä erikoisruokaa, joka on jo kerran "sulatettu". Nyt kuukauden verran Sera on popsinut suurella halulla Neuta, joka on tosi helppo vaihtoehto minun kannalta. Pötkö sulamaan edellisenä iltana, aamulla kuppiin ja kuppi koiran nenän eteen. Lähdin koiranruokaostoksille lauantaina ja Vauhti-Raksusta oli kaikki Neut loppu. Ostin sitten muutamaksi päiväksi eri lihoja, ja väänsin satsin puuroa Neuta jäljitellen. Ja tämä "omatekoinen neu" tulee varmaan olemaan ruokalistalla oikean Neun rinnalla, viitseliäisyydestäni ja ajasta riippuen. Eikä se loppujen lopuksi niin suuri vaiva ole, varsinkin jos pystyy tekemään suuremman määrän kerralla. Nyt tein mössöä noin 3 päiväksi, suurempiin määriin ei kattilakapasiteetti riitä!

Loppuviikosta Neuta pitäisi taas löytyä... Mielelläni tilaisin kimpassa Neuta suoraan Reikolta, mutten tiedä ketään täälläpäin, joka sitä koirilleen syöttäisi. Täytynee kysellä ja tiedustella lisää…

Että näin meillä. Taidettiin selvitä säikähdyksellä, toivotaan ettei mitään enää ilmene asian tiimoilta. Tosin vieläkin on tarkkailtava tytön tilaa ja painoa, että se varmasti alkaa nousta.

Palataan huomenna kuvahaasteen parissa!