Joulu lähestyy uhkaavasti, mutta ulkona ei näytä eikä tunnu siltä! No toivotaan parasta… Onneksi on lahjapolitiikka on saatu kuntoon tänään, niin ei tarvitse stressata niitäkään enää.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viime aikoina ollaan monttuiltu ja metsäilty yksin ja kamujen kanssa. Pari kertaa Jopen ja Sinin kanssa sekä yksi monttureissu tehtiin Sirpan, Onnin ja Oskun kanssa. Tottisjuttuja ollaan harrastettu silloin tällöin myös, kokeiltu mm. palloa palkkana joka toimi hyvin.

 

Lauantaina lenkillä mun jalka yhtäkkiä kipeytyi niin, etten pystynyt sillä enää astumaan ja jouduin soittamaan autokyydin kotiin. Tänään jalka alkoi olla jo parempaan päin, ja pystyn normaalisti kävelemään, joskin joissakin asennoissa tuntuu inhottavasti. Kumma juttu. Jospa se siitä…

 

Olen alkanut epäilemään Seran olevan "tuoksukoira". Tero huomasi sen jokunen aika sitten ensin ja ihmetteli minulle Seran pään/otsan tuoksua. Nyt silloin tällöin olen huomannut pään alueen tuoksuvan hyvältä makealta hajulta. Äsken Sera kalusi luuta lattialla ja sitten tuli luokseni häntää heiluttaen, halasin/silitin sitä ja huomasin taas tuoksun... Pitänee tarkkailla millaisissa tilanteissa tuoksua erittyy... Jännä juttu.

 

Väsymys on tällä hetkellä kova, ja siirryn tästä tuijottamaan telkkua.

 

Palataan huomenissa haaaaasteen parissa….. Ba bai!