Tultiin hetki sitten eläinlääkäriltä, jossa käytiin satunnaisten vatsaongelmien takia, joita ei enää voitu laittaa herkkyyden/allergian piikkiin. Tullessamme paikalle, minulle oli todella haastavaa saada Sera rakennukseen sisälle. Koskaan aiemmin ei ole vastaavaa sattunut, vaikka Sera paikan on muistanutkin epämiellyttäväksi. Käveltiin kohti ovea ja yhtäkkiä Sera kiskaisi suurella voimalla toiseen suuntaan ja minä lennossa perässä. Uusi yritys ja paljon kehuja. Ei onnistunut ja lopulta jouduin raahaamaan koiran sisälle. Tyttö pisti vastaan kaikilla voimillaan: ”minähän en tuonne tule!”.  Onneksi kuitenkin rauhoittui sisään päästessä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sitten juteltiin hetki lääkärin kanssa ja otettiin verikokeet. Sera oli kauhuissaan, mutta näytteen otto onnistui hyvin. Nuolaisi jopa hoitajaa kiitokseksi toimenpiteen jälkeen! Kokeiden tuloksia odoteltiin jokunen tovi. Maksa- ja munuaisarvot olivat kunnossa, mutta tulehdusarvot koholla. Näyte lähetetään myös Tampereelle Vetlabiin, jossa selviää tarkempia arvoja. Lääkäri epäili jonkin asteista suolistotulehdusta, johon määrättiin suolta rauhoittavia/suojaavia lääkkeitä.

 

Loput tulokset selviävät ensi torstaina… toivotaan parasta. Huoli on kova, kun ei noista ikinä tiedä Sad

 

Yritetään nyt kuitenkin viettää mukava joulu ilman murehtimisia… jep, tiedän ettei onnistu mutta yritetään, kun ei asiat murehtimalla parane...