Tänään aamulla ulkona odotti ihana yllätys. Lunta satoi taivaan täydeltä suuren suurina hiutaleina. Lunta kertyi reilusti päivän mittaan ja vietimmekin sitten useamman tunnin ulkoillessa. Ensin lähdettiin koko perheen voimin lenkille. Sera ei meinannut pysyä pöksyissään, kun intoili mahtavasta lumimäärästä. Poikkesimme hiekkamontuille, jossa törmäsimme pariskuntaan jolla oli seuranaan kaksi komeaa saksanpaimenkoiraa, uros ja narttu. Alussa koirat ärisivät ja pörisivät toisilleen, mutta hetken päästä rauhoittuivat. Narttu ei sulattanut Seraa kaverikseen ja kertaalleen ottivat jopa yhteenkin, niin että piti kiskoa koirat irti toisistaan. Heidän tuliset välit jäähtyivät kuitenkin hetken päästä. Sera juoksenteli ja leikki nuoren uroksen kanssa. Kovasti molemmat kiinnostivat toisiaan, mutta selvästi ei riittänyt vielä luottamus kunnon revittelyihin. Oli todella mielenkiintoista nähdä Seran käyttäytyminen täysin vieraiden koirien kanssa. Sellaisia ei olla tavattu sitten pentuaikojen ja suhtautuminen saattaa muuttua koiran vanhetessa. Tällä rodulla melko varmasti. Alkupörinöiden ja pörhistelyiden jälkeen homma sujui ihan hyvin. Opittiin siis tällä reissulla paljon uutta Seran käyttäytymisestä erilaisissa tilanteissa. Oli mukava jutella muidenkin rotuun hurahtaneiden kanssa, toivonpa että törmätään toistekin!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kotiin päästessä miekkonen rupesi lumitöihin ja Sera rupesi tietenkin apulaiseksi. Naapuri tuli vielä kolaamaan lunta ja siinäkös olikin sitten tekemistä neidille. Piti vuoron perään syöksyillä kolien perässä ja vähän komentaakin. Ihan niin kuin imuriakin. Liekö lumikolat jotain sukua imurille? Myöhemmin vielä naapurin Sero-mäykky tuli leikkikaveriksi ja aikaa kului lisää kaverin kanssa lumessa peuhatessa. Kömyttiin sitten lumisina, märkinä ja nälkäisinä sisään kun alkoi hämärtää.

 

Mukava talvipäivä, vieläpä kun ilma oli aivan mahtava. Pari astetta pakkasta ja lunta ihanan paljon. Tai meille se oli paljon, pohjoisemmassa asuville varmaan ei... Rolling Eyes

 

 

1102702.jpg

 

1102699.jpg

 

Nyt odottelemaan, että BB-finaali alkaa. Ja täällähän pidetään pekuja pystyssä Nikon puolesta! Wink