Saatiinhan mekin sitten nauttia muutaman päivän pituisesta talvesta. Oli ihanaa ja kyllä nautiskeltiin jokaisesta päivästä täysillä! Eilisestä lähtien olen kironnut tuon säätilan – plussa-asteita, märkää, kuraista ja lumesta ei enää tietoakaan. No mutta täytyy olla iloinen noista muutamasta päivästä edes... Rolling Eyes

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Perjantaina lähdettiin talviselle metsälenkille Niinan ja Sampon kanssa. Ihana reissu ja ihana ilma. Koirat nauttivat lumesta ja toisistaan täysin rinnoin. Itsellä kamera oli edelleen tavoittamattomissa, mutta onneksi Niinan kameralla saatiin ikuistettua talviset leikit. Kyllä nuo Sampo ja Sera on vaan niin uskomaton parivaljakko! 

 

1072571.jpg

 

 

1072572.jpg

 

1072574.jpg

 

1072578.jpg

 

1072580.jpg

 

Viime viikolla käytiin Sinin kansa shoppailemassa Kennelrehulla ja ostin ensimmäisen kerran possunsydänjauhelihaa, jonka sain todeta kelpotuotteeksi. Seralle maistui hyvin ja masukin otti uuden tulokkaan hienosti vastaan! Joten se saa jäädä vakioksi ruokalistalle.

 

Seran turkki on upeassa kunnossa. Karvanlähtö on hiipunut ja turkki kiiltää. Kuonossakaan ei enää ole havaittavissa paljasta ihoa, vaikkakin kohta vielä erottuu jonkun verran.

 

Tänään oli paikallisen Mustin ja Mirrin avajaiset, sinne pitäisi ehtiä tällä viikolla. Hienoa, että saatiin kyseinen pulju tännekin, sillä alueen eläinkauppojen valikoima on ollut todella surkea.

 

Nyt kattelemaan Salkkareita, mukavaa viikkoa kaikille!