Oi ihanuus, saatiin mekin taas lunta ihan mukava määrä. Alkoi tympimään jo aika rankasti se synkkyys. Viime päivät on vaan satanut, mikä tarkoittaa kuraistakin kuraisempaa koiraa sekä sisään aina uudestaan ilmestyviä hiekkadyynejä Rolling Eyes Mutta siis, nyt tuli lunta ja pakkasta, johon olen hyvin, hyvin tyytyväinen.

 

Edellisestä kirjoituksesta näkee meidän tämän päivän touhuja, ollaan siis nautiskeltu lumesta täysin rinnoin. Aamulla lähdettiin koko perheen voimin lenkille.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viime viikolla Sera sai rokotukset. Reissu meni hyvin, tosin Sera oli melko hermostunut heti kynnyksen yli astuttuaan, muistaa selkeästi paikan, mutta ei mitään suurempia ongelmia.

 

Viime lauantaina oli mukavasti pakkasta, joten uskalsimme lähteä metsälenkille Niinan ja Sampon kanssa. Plussa-asteilla metsä on yhtä kuraa ja mutaa, joten sinne ei silloin tee mieli poiketa! Mukava reissu, koirat sekä ihmisetkin nauttivat pirteän kylmästä ilmasta.

 

Jäätynyt pelto

 

1090242.jpg

 

Nyt sitten odotellaan joulua. Pian ollaan jo joulukuun puolella ja päästään avaamaan ensimmäinen luukku kalenterista. Jeij!  Lahjoja on ostettu, mutta on vielä ostettavaakin. Toivotaan vain, että saataisiin valkea joulu.

 

Nyt me lähetään nauttimaan tosta lumesta, kun sitä vielä on!

 

Mukavaa ja lumista viikkoa kaikille! Wink