Tiistaina lähdettiin Leluun ja Sera pääsi harjoittelemaan vetämistä Sampon kanssa. Alku oli pelkkää sähläämistä, mutta kyllä homma hiljalleen alkoi sujua paremmin. Hommaa edisti kovasti se, kun itse menin edellä määränpäähän, jonka jälkeen Sampo ja  Sera vetivät Niinaa kärryillä minun luokseni. Jos itse tulin perässä, Sera tuppasi pysähdellä minua odottelemaan. Mutta hauskaa oli, kyllä kaksikko hiljalleen hoksaa idean. Lopuksi kaverukset pääsivät vielä rymyämään vapaana montuille.

 

Molemmat olivat sitä mieltä, että olisi HETI pitänyt päästä leikkimään....

 

974245.jpg

 

...mutta ensin työ, sitten huvit!

 

974236.jpg

 

...sitten talla pohjaan ja sata lasiin!

974250.jpg

 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään on ollut upea ilma. Tosin melko kylmää, mutta aurinko on paistanut täydellä teholla! Aamulla 7 aikaan mittari näytti nollaa ja sain käyttää ekaa kertaa uuden karheaa toppatakkiani! Ensilumia odotellessa... Cool Aamupäivällä käväisin kaupungissa markkinoilla. Muualla ei tullut vierailtua kuin koirantarvikekojussa. Sieltä tarttui mukaan heijastinliivit, possunkorvia, kalkkunankauloja sekä kuivakuoretta, jota ei olla aiemmin kokeiltu… saa nähdä maistuuko. Mieli teki ostaa kaikkea mahdollista muutakin, mutta joku raja piti vetää. Ihania huiveja, pantoja, hihnoja… Uutta hihnaa alun perin lähdin etsimään, mutten löytänyt sopivaa.

 

Hankintareissun jälkeen hain Seran kotoa ja tyttö pääsi saman tien painimaan/juoksemaan Jopen kanssa…

 

974280.jpg

Tässä vielä mannekiini Sera sovittaa uusia liivejä. Kyllä nyt kelpaa ulkoilla, kun on noin hieno ja näkyvä lenkkivarustus! Wink

 

974286.jpg

 

 Mukavaa loppuviikkoa kaikille....!