Viikonloppu suoritettu kunnialla läpi. Ainakin melkein. Perjantaina tehtiin vauhdikas reissu Leluun Niinan ja Sampon kanssa. Nyt mentiin ja lujaa, aina on kova vauhti ollut päällä, mutta nyt mentiin niin reilusti ylikierroksilla, etten kyllä ole vastaavaa nähnyt! Saatiinpa taas viihdettä kaksikon remuamisesta. Hassuja olivat, kun juoksivat ihan kiinni toisissaan... muutama puhtaasti pskalta haiseva oja piti käydä puljaamassa läpi. Nam! 100 lasissa reilun tunnin ajan ilman taukoja! Tässä kuvamateriaalia, jotka kertovat enemmän kuin sanat….

 

948243.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

948248.jpg

 

 

948312.jpg

 

 

948319.jpg

 

Pestikset ;D

 

948325.jpg

 

 

948330.jpg

 

Ei reissua ilman kepin kanssa heilumista!

948276.jpg

 

Valppaana - tässä näkyy punkin aiheuttama karvaton kohta kuonossa

948271.jpg

 

 

Lauantaiset pippalot Porvoossa oli todella upeat, hauskaa kyllä oli. Sain kokea elämäni mahtavimman ilotulituksen, parin viikon takaiset Valojen Yön tulitukset eivät olleet mitään sen rinnalla, yhtään liioittelematta! Seran hoitoreissu meni paria mutkaa lukuun ottamatta hienosti. Sera oli ollut hetken yksin ja järsinyt vähän kirjaston kirjan kulmaa. Jesh. Lisäksi vanhempieni pihaa pyrittiin muokkaamaan tehokkaasti perunapelloksi aina kun silmä vältti. Kukkapenkit ja nurmikko saivat siis kyytiä!

 

Sunnuntaina oli kyllä kaikkien aikojen olo.  En muista millon viimeksi olisi noin heikoksi vetänyt!  Iltapäivästä kykenin hakemaan Seran ja lähdettiinkin sieltä suorinta tietä Leluun Sinin, Jopen ja Tuulian kanssa.

 

 

948378.jpg

 

 

948387.jpg

 

Vauhtia Seralla tuntuu riittävän, on kaveri kuka tahansa! Wink 

 

Eipä kai muuta mainittavaa, mukavaa viikkoa kaikille!