Saatiin nauttia melko hienoista ilmoista viikonloppuna. Lauantai oli ihan yliveto, eikä tämä sunnuntaikaan paha ollut, vaikkei aurinko kummemmin paistanutkaan. Ei sadetta ja mukava lämpötila. Syksy on kyllä parasta aikaa ulkoiluun ja muuhun touhuamiseen. Ei liian kylmää eikä liian lämmintäkään.  

 

Lauantaina päästiin taas treenaamaan vetoa. Tällä kertaa minä ajoin pyörällä letkan kärjessä ja koirat vetivät Niinaa takanani. Homma sujui hienosti - Sampo ja Sera vaikutti hoksanneen homman idean. Lopussa ajoin koirien vierellä, mutta ne eivät hidastaneet vauhtiaan, vaan painoivat samaan tahtiin eteenpäin, vaikken ollutkaan niiden edessä houkuttimena ja opasteena. Oli siis onnistunut treeni ja innolla odotetaan seuraavaa kertaa! Hienoa päästä kehittämään Seran lihaskuntoa.

 

Tässä pari Niinan nappaamaa kuvaa:

 

982271.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tauko

 

982273.jpg

 

Tänään tehtiin retki Myllykylän metsikköön Tuulian kanssa. Oli muuten upea vaellusreitti, kauniita maisemia. Sera intoili ympäriinsä raahaten välillä erikokoisia keppejä ja loikkien mättäältä toiselle. Sinne täytyy poiketa toistekin.

 

 

Syksyinen järvimaisema

 

982277.jpg

 

Sera oli selkeästi sitä mieltä, että vaellukseen voisi yhdistää uimisenkin...

 

982279.jpg

 

Istuskelua metsän uumenissa

 

982280.jpg

 

Sitten muita kuulumisia… Parin viime viikon ajan on saanut roikkua imurin varressa aika tiiviisti, sillä Seralla lähtee karvaa aivan tuhottomasti. Kuonon paljaaseen kohtaan ei vieläkään ole alkanut kasvamaan karvaa, vielä yksi lääkesatsi on jäljellä. Reilu kuukausi sitten aloitetulla raakaruokinnalla  Seran maha on pysynyt loistavassa kunnossa, päivääkään en ole katunut, kun nappulat jätettiin unholaan. Ainut epämiellyttävä asia on valkosipulirouheesta leviävä kuvottava haju. Sitä ei tarvitse käyttää kuin ihan pieni määrä, niin johan koko kämppä haisee. Itse kun en lukeudu valkosipulin ystäviin. Vaikka purkin kansi on tiiviisti kiinni, kaappikin lemuaa. Ja suukkoja jakeleva koira, joka on juuri ruokaillut.... Yhhh. No ehkä siihen tottuu aikanaan!

 

Kohta ois aluillaan taas uusi viikko, toivotaan superhyperhyviä ulkoiluilmoja! Wink

 

_______________________________________________________________________________

 

Se joka saa hyvän kasvatuksen, siitä tulee kiltti. Sellaisella joka saa huonon kasvatuksen on kivaa.
- Lasten suusta: Toni 6v. -