Tiistaina Sera sai pitkästä aikaa nauttia kahden ruttuturvan seurasta, kun suuntasimme Tallinmäelle lenkkeilemään Sirpan, Oskun ja Onnin kanssa. Osku on kasvanut viime näkemältä hurjasti – leveyttä sekä korkeutta. Osku painaa saman verran kuin Sera, vaikka korkeuseroa löytyy jonkun verran! Kunnon lihasköntti! Smile Oli kyllä mukavaa kävellä muualla kuin "kotiseudulla", alkaa nimittäin lievästi sanottuna kyllästyttämään ainaiset samat lenkkireitit!

 

Ruttuiset ystävämme Oskuboi ja Onnimään

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

897573.jpg

 

Ei olisi taas pitänyt mainostaa Seran hyvää ohitusmenestystä, nyt on taas pari päivää nimittäin mennyt ihan metsään. No, ei lannistuta, kun tiedetään että menestyskin on mahdollista!

 

Niin saatiin tässä yhtenä päivänä todeta, että Sera osaa avata lipastojen laatikoita. No, "lukitsin" ne sitten maalarinteipillä ja kas vaan, töistä tullessa laatikot retkotti avonaisina. Teipit oli revitty lahjakkaasti auki - se siitä lukosta! Outoa tässä on se, että Sera ei kuitenkaan ollut koskenut laatikoiden sisältöön, ainoastaan avannut ne!

 

Sellaista meillä, koita ny jotain selvää saada tuon koiran aivoituksista! Rolling Eyes

 

Niin ja koirablogimaailmaamme on tullut uusi tulokas, Oskun ja Onnin blogin löydät täältä. Linkki löytyy nyt myös linkkilistalta.