Nyt on sitten virallisesti syksy. Ilmat muuttui kyllä ihan yhtäkkiä niistä kamalista helteistä supersyksyiseksi. Kelpaa mulle!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lauantaina lähdettiin iltapäivällä Sampon ja Niinan kanssa Ristiniemeen metsälenkille. Koirat saivat taas jälleen päästää kaiken energian pihalle. Riehuivat ja rymysivät pitkin pusikkoja. Totesin paikan oikein hyväksi lenkkimaastoksi. Aikoinaan nuorempana nuo samaiset polut tuli tutuiksi, mutta vain toisen lajin kanssa – ratsastuksen parissa. Mukavia ja ei-niin-mukavia maastomuistoja tuli mieleen. Mutta tuota Ristiniemen metsikköä aion käyttää jatkossakin meidän lenkkipaikkana. Kivaa seutua.

 

Sunnuntaina lähdettiin sinne Järvenpäähän pienen Sofian synttäreille. Vierailtiin ensimmäisen kerran siskoni vasta valmistuneessa talossa. Voi että se oli upea! Huuli pyöreänä kuljin huoneesta toiseen! Ehkä jonain päivänä sitä itselläkin on joku vastaavanlainen. Sera jäi kotiin eikä sitä viety ollenkaan hoitoon, sillä suoriuduimme reissusta luultua nopeammin.

 

 

Tässä kuva päivänsankarista synttärilahjan kimpussa :)

 

878048.jpg

 

 

Tänään lähdettiin taas Ristiniemeen lenkille Niinan ja Sampon kanssa. Sama meno jatkui mikä aiemminkin. Tällä kertaa oli kamerakin mukana, joten tässä vähän materiaalia kyseiseltä reissulta…

 

 

 Kerrankin suhteellisen tarkka kuva liikkuvasta kohteesta, ympäristö vaan sumeni pahasti :D

877478.jpg

 

877507.jpg

877480.jpg

 

877484.jpg