Tämän viikon kuvahaaste oli todella ongelmallinen. Kyseiseen aiheeseen löytyy KASOITTAIN kuvia ja usein niitä kirjoituksissa julkaisenkin. Valintaa helpottaakseni jätin uudemmat kaverikuvat syrjään ja keskityin taas vanhempaan materiaaliin. Osallistun kuvalla Onnista ja Serasta. Kyseessä on kaksikon ensitapaaminen tammikuussa 2007. Tämä tapaaminen johti ystävyyteen, joka on jatkunut aina tähän päivään asti. Onni ja Sera olivat pitkään kuin paita ja peppu. Aina tavatessa alkoi armoton juoksuralli. Onni oli ainut aikuisista koirista, joka jaksoi Seran pentumaisuutta ja ikiliikkumista. Onni riehui mukana eikä kyllästynyt missään vaiheessa - voiko parempaa kaveria ollakkaan?! Pienelle lapselle on tavattoman tylsää, jos kaveri kyllästyy heti alkumetreillä. Jos toinen kyllästyi, Sera alkoi läimimään tassullaan ja komentamaan leikkiin haukkumalla kimeästi "leiki munkaa, leiki, leiki, leiki!". Harvoin se tuotti tulosta, mutta Onnia ei koskaan tarvinnut komentaa! Razz

 

 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

930705.jpg

 

 

Tänä päivänä kokoeroa on kertynyt jonkun verran, mutta se ei haittaa menoa. Tosiystävyys ei katso kokoa! Wink Kuva on kesäkuulta 2007.

 

 

930693.jpg

 

 

EDIT: Selailin kuva-arkistojani, enkä voinut olla lisäämättä muutamaa kuvaa, jotka sopivat aiheen alle paremmin kuin hyvin!

 

 

Tässä kuvia Seran ja Jopen ystävyyden alkutaipaleelta maaliskuussa 2007.

 

933283.jpg

 

 

Hellyys kuuluu ystävyyteen...

 

933282.jpg

 

 

 ...mutta ystävyyteen kuuluu myös vauhti ja hauskanpito! Tässä Sampo, ykköskastiin kuuluva remuamiskaveri.

 

933285.jpg