Lankamalmin uimapaikka on nyt sitten pois ainakin meidän käytöstä. Kyllähän sitä on pohtinut, että minkä laatuista vesi mahtaa olla näin loppukesästä, kun ilman lämpötilatkin on niin korkeita. Vesialue on kuitenkin suhteellisen pieni ja vesi seisoo vain paikallaan. Seran silmät alkoi punottaa aika pahasti erään uimareissun jälkeen, se kun tuppaa aina sukeltelemaan keppien perässä. Johtui sitten veden laadusta tai ei, taidetaan unohtaa se paikka nyt joksikin aikaa. Kuulemma lammesta on löytynyt iilimatojakin – joten ei kiitos! Shocked<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen T käytti Seraa meressä uimassa ja reissun jälkeen lähdin itse vielä pidemmälle lenkille tytön kanssa. Märällä turkilla jaksaa paremmin ja itsekin sain ilokseni huomata, että flunssan ote on alkanut hellittää ja sain pitkästä aikaa nauttia lenkeilystä.

 

Tänään aamulla päästiin taas harjottelemaan melkoisen häiriön alla kontaktia ja ohitusta. Ohitamme usein erään pihan, jossa silloin tällöin räkyttää kaksi perhoskoiraa. Yleensä ne on kytkettynä, mutta tällä kertaa molemmat oli vapaana ja taas sain kokea ylimääräisiä tykytyksiä. Molemmat lähentyi meitä haukkuen, minä lisäsin vauhtia, jotta päästäisiin ohi.  Yllätyksekseni sain huomata Seran hakevan oma-alotteisesti kontaktia ja tuli pyytämättä sivulle. Jeij! Razz Pari kertaa Sera haukahti takaisin ja siinä vaiheessa koirien omistajakin ilmeisesti huomasi tilanteen ja tuli sisältä komentamaan koiriaan. Koirat eivät tulleet tielle asti, mutta lähellä käytti.

 

 

Blogi on kokenut pienen uudistuksen. Viime aikoina olen vääntänyt, kääntänyt ja taistellut eri pohjien kanssa ja vihdoin sain lopputuloksen johon olen tyytyväinen. Alkuperäinen versio on Kikin Auringonkukka-pohja, mutta olen muokannut sitä niin paljon, ettei sitä juuri enää siksi tunnista. Fontti on ainut mikä tuosta alkuperäisestä pohjasta on jäljellä.

 

Tänään olis tarkotus käydä Faunattaressa katsomassa Seralle uutta pantaa ja hihnaa. Ja samalla voisi katsastaa Jumalniemen keraamisten liesien tarjonnan, sellanen ois hakusessa.  Jospa sitä ehtisi käymään Vauhti-Raksussakin ostoksilla... Saa nähdä.

 

Onnea Tuulialle syntymäpäivän johdosta!! :bile: