...ja ihan liian nopeesti. Perjantaina käytiin harjoittelemassa leikkimielellä Niinan ja koirien kanssa tulevaa Speed Race-kisaa. Tarkoitus olisi saada joukkue kasaan lokakuussa järjestettävään kiihdytyskilpailuun. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lauantaina lähdettiin taas Pyhällön metsään samoilemaan tutun jengin kanssa. Pari tuntia vierähti ihan huomaamatta ja koirat nautiskelivat, kun saivat juosta rajoituksetta ympäri suurta metsää.  Muuten ihan kiva reissu, mutta sain kokea kunnolla ensi kertaa ihanat hirvikärpäset. Niitä sai repiä hiuksista ja niskasta vähän väliä, vaikka luulin suojautuneeni hyvin lippiksen ja hupun kanssa. Vielä kotona niitä löytyi minusta kaksi ja Serasta neljä... myöhemmin lattialta löytyi vielä muutama kuollut tapaus. Yritin harjata Seran turkin kunnolla läpi, jotta kaikki tippusivat pois, mutta vielä sunnuntainakin niitä löytyi lattialta. Nami. Minä kun rakastan noita ötököitä yli kaiken.

 

Olen ymmärtänyt, että hirvikärpäset eivät muni muualle kuin hirven turkkiin? Korjatkaa viisaammat jos olen väärässä ja täytyy ryhtyä joihinkin jatkotoimenpiteisiin Seran kanssa?

 

 

Ihana kesäinen metsä

 

855795.jpg

 

 

Kolmen kopla

 

855799.jpg

 

 

Metsän uumenissa

 

855797.jpg

 

 

Seran ja Sampon keppileikki

 

855803.jpg

 

 

Kaikki kuvat on Niinan ottamia.

 

Sunnuntaina oli rauhallisempi päivä omistajan pienestä kapulasta johtuen. Käytiin Tuulian ja Seran kanssa Lelun montuilla kävelemässä ja parilla lenkillä.

 

Taas olis viikko aluillaan, joten toivottelen jälleen kerran kivaa viikkoa kaikille! ;)