Niimpä niin, ihanaa: aurinko ei paista ja aamulenkin sai suorittaa hikoilematta ja vieläpä pitkähihainen päällä. Tätä on odotettu! :rolleyes: 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Maanantaina käytiin kentän laidalla ihmettelmässä adressien luovutusta. Sen pidemmälle en viitsinyt Seraa viedä, sillä se oli ihan vauhkona siitä koira- ja ihmismäärästä, joten en sen enempää halunnut sitä paineen alle työntää.  Se olisi ollut liikaa. Olen harkinnut kuonopannan ottamista käyttöön noihin pahimpiin hälinätilanteisiin. Seralla alkaa olla sellaiset voimat, että sen pitelemisessä on työ ja tuska (ja veriset kädet, kun hihnan metalliosa viilsi syvän haavan sormeeni). Tavallisilla lenkeillä kuonopantaa ei tarvitse, sillä Seralla säilyy nykyään kuulo ja tolkku kaikissa tilanteissa, mutta kun koiria on läjäpäin tilanne on toinen.

 

Sera on nyt siirtynyt lopullisesti aikuisten ruokaan. Tällä hetkellä popsitaan Puhdin ja lihojen seurana 1st Choicen herkkien aikuisten lammasriisi-nappulaa. Hyvin maistuu ja maha on pysynyt kunnossa. Barffaus kiinnostaa kovastikin, mutta uskallus ei riitä, joten nappulat on ja pysyy ruokalistalla.

 

Eilen lähdettiin Vilniemelle Niinan ja koirien kanssa. Eipä nuo normaalisti vieläkään jaksa riekkua, sen verran lämpöä löytyy iltaisinkin. Täksi viikoksi on luvattu pilvisempää ja alhaisempia astelukemia, mutta eipä noihin ennustuksiin ole voinut koko kesänä luottaa, aina on mennyt ihan metsään. Noh, toivossa on hyvä elää.

 

Nyt on pakko lähteä kahville... Jätin eilen aamukahvin väliin, jota seurasi monen tunnin päänsärky. Ei kiva. :-? 

 

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!