Tällä viikolla on ollut ihanan viileetä! Kunnon vaatetus on tarpeen lenkillä, ihanan syksyistä! Maanantaina lähdettiin Niinan ja Sampon kanssa Lelun hiekkamontuille. Kyllä huomaa koirien jaksavan ihan toisella tavalla, kun lämpöasteet ovat laskeneet reilummin. Ihan päätöntä menoa oli alusta loppuun. Juoksivat ristiin rastiin ympäriinsä sata lasissa. On muuten uskomattoman vaikeaa saada onnistuneita kuvia pilvisellä säällä liikkuvasta kohteesta! Mun taidoilla ja kameralla vissiin mahdotonta, joten epäonnistuneet saa kelvata! :shock:

 

Vauhtihilmut

 

862037.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Risutaisto Sampon kanssa

 

862078.jpg

 

Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain.... ;D

 

862042.jpg

 

 

Tiistaina lähdettiin heti töiden jälkeen Sinin ja Jopen kanssa Lankamalmille. Pitkästä aikaa kaverukset näkivät toisensa. Jope on jo kasvanut Serasta muutaman sentin yli. Komeaksi poitsuksi on Jope varttunut!  

 

 

862027.jpg

 

 

862034.jpg

 

 

Tiistai-iltana päästiin mukaan Niinan ja koirien vetotreeneihin. Sera sai lainata Sampon vetovaljaita, ne sopivat tytölle hyvin. Ensin Sampo ja Jaki veti kaksistaan autonrengasta ja sen jälkeen vielä Sera ja Jaki. Kahta kokematonta toheloa - Seraa ja Sampoa - ei käynyt mielessä laittaa pariksi! Hienosti meni, harkitsen tässä jospa sitä ostaisi omat vetovaljaat Serpulle... Kiitos vaan Niinalle, kun otit meidät mukaan! :rolleyes:

 

Jaki ja Sera vetävät rengasta - vauhdilla kohti lätäkköä: kivaa, märkää, kuraa, jee!

 

862067.jpg

 

 

Tänään lenkillä poikettiin läheiseen metikköön ja tein lyhyehkön nakkijäljen Seralle. Pitäisi joku päivä kunnolla ajan kanssa järjestää harjotuksia. Huomenna on tiedossa lääkärireissu, siitä kirjoittelen myöhemmin enemmän.

 

Ja bai tö vei: tänään alkaa BIG BROTHER, jjjjeeij! :oih: