Sera on terve. Ollut jo muutaman päivän täysin oma itsensä, turvotuskin katosi pari päivää sitten lopullisesti, eikä tullut enää takaisin. Pitäisi varata aika eläinlääkärille jälkitarkastusta varten. Haluan varmistaa, ettei  kyynmyrkystä ole aiheutunut mitään sisäisiä vaurioita (myrkky saattaa vahingoittaa mm. munuaisia).

 

Unohdin muuten tuohon edelliseen mainita perjantaina vastaanotolla käyneestä kommelluksesta. Serahan ei ollut hihnassa, koska pantaa ei voitu käyttää. Kun toimenpide oli ohi, Sera kipitti samantien vieressä olleen vaa'an päälle ja kyykistyi. Ja tuloksena oli jättimäinen kasa tiedätte-kyllä-mitä. Siinä oli naurussa pitelemistä, kun siivottiin Tuulian kanssa Seran tuotoksia pois, eipä tajunnut katsoa kuinka paljon löytyi painoa! Very Happy Ja haju levisi odotushuoneeseen saakka. Taisi toimenpide aika lailla järkyttää, kun hätäkakatkin piti päästää! No siinä oli meidän jäähyväiset siihen paikkaan! Cool<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pitkästä aikaa Sera pääsi huskypoikien kanssa leikkimään sairasloman jälkeen. Pitkiä päiviä, kun ei saanut kuin pissit tehdä ulos, eikä puhettakaan liiallisesta liikkumisesta. Lähdettiin Niinan ja koirien kanssa Lankamalmille, ja voi että sitä vauhdin ja energian määrää joka purkautui! Kyllä tuntuivat nauttivan toistensa seurasta!

 

Sampo, Jaki & Sera

 

745662.jpg

 

 

Wruuuuum!

 

745661.jpg

 

 

Rapa roiskui

 

745675.jpg