Taas olis maanantai, ei jaksais yhtään töissä, mut minkäs teet? Eh Tänään aamulla ilma tuntui hurjan syksyiseltä. Oli kosteaa ja viileää. Tuoksui ihan syksyltä. Kai se sieltä hiljalleen tulee. Luulin olevani täysin kesäihminen, mut mitä vanhemmaksi on tullut, sitä enemmän odottaa syksyä ja talvea. Saattaa olla, että viime sekä tämän kesän kovat helteet ovat vaikuttaneet kyseiseen vuodenaikaan kyllästymiseen. Ja viileää ja kylmää on oppinut arvostamaan... Empä tiedä.

 

Viime viikolla Sera sai touhuilla Jopen kanssa, kun käytiin Sinin kanssa Lankamalmilla pariin otteeseen. Koko ajan tulevat paremmin toimeen, aiemmin Jope vähän aristeli Seran riehumista, mutta enää sellaisesta ei ole tietoakaan. Sekin aristelu todennäköisesti johtui kaksikon välisestä kokoerosta, jota ei enää juurikaan ole havaittavissa. Silloin tällöin Sera muistuttaa Jopea painamalla rauhallisesti Jopen selälleen tassuillaan, jos poitsu menee liian pitkälle. Kenenkään muun kanssa Sera ei ole osoittanut pieniäkään pomon elkeitä, mistä lie tämä sitten johtuu. Ajoittaisia muistutuksia lukuunottamatta, tuntuvat olevan oikein tasavertaisia kaveruksia.

 

Vauhtia riitti...

 

771775.jpg<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Painimatsi

 

771777.jpg

 

 

771776.jpg

 

 

Sera sai tutustua Lankamalmilla ensi kertaa lähemmin siiliin, tosin kuolleeseen sellaiseen. Tyttö löysi ruohikosta siilin, enkä edes ehtinyt huomata, kun se jo oli saanut pienen tällin nenäänsä! Ei onneksi jäänyt jälkeä, mutta kyllä se selvästi tuntui kun tyttö hypähti taaksepäin ensi nuuhkaisun jälkeen! No toivottavasti oppi jotain, kun on aina tunkemassa nokkaansa joka paikkaan! 

 

Eilisellä lenkillä Sera näki kissan ensi kertaa. Ihmettelin kun Sera tuijotti korvat pystyssä toiselle puolelle tietä ja haukahteli matalasti - tämä haukahtelu on enemmänkin sellaista koomista puhaltelua. Very Happy Sitten huomasinkin pusikossa istuvan kissan, joka tuijotti meitä liikkumatta. Outoa, että noinkin yleiseen eläimeen törmättiin vasta nyt... Ei kai noita ulkokissoja sitten kummemmin asustele meidän lähistöllä. Ja hyvä niin!