<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kyllä tää lomailu on sitte ihanaa! Cool Ei tarvi välittää tai huolehtia mistään. Ja kun aamulla saa nukkua niin pitkään kuin huvittaa, se se vasta ihanaa onkin! Mukavaa sekin kun pääsee viettämään reilusti aikaa Seran kanssa eri tavoin.

 

Tässä ollaan touhuiltu kaikenlaista. Viime viikolla tehtiin paljon pitkiä remmilenkkejä, kun viileät ilmat teki ne miellyttäviksi ja mahdollisiksi. Välillä ollaan saatu Tuuliakin seuraksemme. Nyt on taas hellettä, ihan mukavaa, mutta harmittaa kun päivisin ei pysty lenkillä käymään kun koira läkähtyy jo pienellä matkalla, illalla sitten onneksi onnistuu paremmin. Välillä ollaan poikettu lenkiltä läheiselle koulun kentälle harjoittelemaan tottelevaisuutta patukan kanssa. Kovasti yritetään oppia uutta ja kerrata vanhaa. Tavoitteena olisi käydä järjestelmällisesti läpi pentukoulussa käydyt asiat ja pitää kirjaa harjoitusten etenemisestä yms. Kun on nuo sieltä saadut materiaalit tallessa, niin niiden mukaan on helppo edetä. Näin saan parhaiten itseäni niskasta kiinni, kun tuppaa niin usein laiskuuttamaan asian tiimoilla! Embarassed Jos sitten syksymmällä jatkaisi jossakin koulutusryhmässä...

 

Haettiin se häkkyrä postista viime viikolla, ja pikkuhiljaa siihen ollaan totuteltu. Kahtena viimeisenä yönä Sera on täysin vapaaehtoisesti mennyt sinne nukkumaan, välillä vaihtaa paikkaa yön aikana, mutta tänä aamuna herätessäni nukkui tyytyväisenä häkissään! Pikkuhiljaa voi alkaa harjoittelemaan häkissä oloa suljetun oven kera.

 

Viikonloppuna Sera oli vanhemmillani hoidossa lauantaista sunnuntaihin. Hienosti sujuu siellä oleminen, aina voi huoletta sen sinne jättää!

 

Tässä loman aikana on ruvettu myös jonkinlaiseen remonttiin meillä kotona. Olkkari sekä keittiö on uudistuksen alla.

 

Eilen lähdettiin Tuulian kanssa Lankamalmille uitamaan Serppua. Sattuipa sopivasti, kun Sini ja Jopekin olivat siellä. Uimisessa onkin ollut aika pitkä tauko Seralla sen hot spotin takia, kovasti tuntui nauttivan vedessä puljaamisesta! Siellä ollessa jyrähteli ukkonen aika lailla, ja pari kertaa räsähti todella kovaa. Onnekseni sain huomata, ettei Sera reagoinut lainkaan jyrinöihin, vaikka hurjan kovia ääniä kuuluikin! Shocked Onneksi Sini oli paikalla autolla, sillä juuri lähtiessämme alkoi kamala rankkasade. Päästiin sitten Sinin kyydissä kotiin.

 

Illalla oli ohjelmassa metsäkeikka Sampon ja Niinan kanssa, tällä kertaa lähdettiin Vilniemelle. Aluksi vedettiin taas hurjat juoksuspurtit, mutta aika äkkiä meno hyytyi. Eikä mikään ihme, sillä vielä illallakin oli suhteellisen hiostava ilma. Hyvin saivat kuitenkin energiat kulumaan, sillä kotiin päästessä Sera vaipui sikeään uneen.

 

Hyvät kaverukset

 

707718.jpg

 

Kaunis kaksikko :)

 

707714.jpg

 

 

Sera raahasi suurta karahkaa mukanaan.... "Thää on ihan shopivah!"

 

707716.jpg

 

 

Tyttöni mun :)

 

707719.jpg

 

 

Kotona Sera on viihdyttänyt meitä metsästämällä kärpäsiä. Ihmettelin, kun Sera oli pitkään liikkumatta ja tuijotti herkeämättä tassuihinsa huulia lipoen. Huomasinkin että tassujen vieressä käveli kärpänen. Sera oli odotti paikallaan, että kärpänen kävelee tassun päälle ja sitten hyökkäsi, kärpänen kuitenkin oli nopeampi! Oli hassua seurata, miten tyttö malttoi odottaa ja vaania sitä pientä hyönteistä! Very Happy 

 

Ja tähän loppuun vielä kuva siitä, mitä seuraa kun meidän taloudessa unohtuu kengät välioven toiselle puolelle:

 

707721.jpg

 

 

Eikö sitä ikinä opi? Confused 

 

(...niin siis kenkien kärjissä olevat reiät eivät kuulu alkuperäiseen muotoon! Rolling Eyes)