<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Maanantaina Sera pääsi touhuamaan Jopen kanssa pitkästä aikaa, kun vietiin koirat Lankamalmille Sinin kanssa. Hyvin viihtyvät yhdessä, vaikka välillä Jope vielä varookin Seraa, sillä kun tuota vauhtia aina riittää. Olen huomannut jonkinlaisia muutoksia Seran leikkikäyttäytymisessä. Otteet ovat koventuneet ja Sera on "äijämäisempi" leikkeissään. Veikkaan, että Jakin ja Sampon seura on vaikuttanut jonkin verran tähän, mutta varmasti iän karttuminenkin tuo hiljalleen lisää kovuutta tyttöön.

 

Olen jutellut muutamien ihmisten kanssa tästä häkkiasiasta, ja saanut kaikenlaisia mielipiteitä aikaan. Osa on kauhuissaan, että miten voi koiran sulkea niin pieneen tilaan, osa taas ymmärtää täysin ratkaisuni, ja pitää sitä hyvänä. Molempiin ryhmiin kuuluu koirallisia sekä koirattomia henkilöitä. Edellistä kirjoitustani kommentoineet taisivat kaikki olla samaa mieltä asiasta :nyökyti: Suurinosa tuntuu pitävän häkkiä hyvänä ratkaisuna, oikein käytettynä tietenkin. Aina riittää näitä antihäkkikiihkoilijoita, jotka vihjailee asian yhteydessä eläinrääkkäyksestä, mutta mulle riittää, että tiedän itse ettei koirani kärsi tai ettei sitä rääkätä! :roll: Luulempa, että häkkiratkaisu on Seralle fyysisesti, mutta myös henkisesti turvallisempaa. Stressi varmasti vähenee kun ei tarvitse koko kämppää vahtia.

 

Juhannus vietetään näillä näkymin saaressa(-rissa), ja Sera pääsee vanhemmilleni hoitoon. Onneksi tyttö viihtyy siellä, niin voi huoletta sen sinne jättää. Ja tiedän, että Seran kanssa viihdytään myös!  Äitini on muuten  nimennyt Seran uudestaan: uusi nimi on Hulmu! :-D

 

Niin ja tänään on viimeinen työpäivä, ja sit alkaa LOMALOMALOMALOMAMAMAMA!!! Ekan kerran moneen vuoteen on oikea kesäloma, ja saa rahaakin siitä! Onhan se mukavaa  :reiskash:

 

 

Varhaiskesän kasvikunta on koomassa ja vasta virkoamassa,

mutta luontoystävä voi havaita useita kääpälajeja.

 

Yleisimpiä ovat Ryypätkääpä ja Ryömikääpä

sekä kevätyhimyksen mukaan nimetty Yrjötkääpä.

 

Tattilajeista taas saattaa löytyä Naitatti,

tuo itiöelintään terhakkaasti pullisteleva veitikka.

 

Nauttikaamme siis luonnon luomista iloista!

 

HYVÄÄÄ JUSSIA!

:bileet: