Torstaina Sera tutustui taas uuteen kaveriin. Lähdettiin Niinan ja siperianhusky Sampon kanssa Uuden-Summan metsään rämpimään. Oli mukavaa saada Seralle oman kokoista seuraa, kun onhan nuo leikit aika erilaisia pikkukoirien kuin isompien kanssa. Sampolla ja Seralla on ikäeroa päivää vajaa kuukausi, ja ovatkin melkeimpä täysin saman kokoisia.   Kauaa ei toisiaan haistelleet, kun leikit jo piti saada alkuun. Kuten ennalta arvelinkin, meno oli aika hurjaa ja kerran saivat minutkin kumoon! Kovasti tuntuivat viihtyvän yhdessä. Tosi mukava reissu oli! Wink Jakin ja Sampon kotisivuilta löytyy lisää hyviä kuvia meidän reissusta!

 

Hauskaa tuntui riittävän

 

618617.jpg

 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

618618.jpg

 

 

 Sera havittelee keppiä Sampolta...

 

618747.jpg

 

Vauhtia riitti alusta loppuun!

 

618750.jpg

 

 

Perjantaina tavattiin taas vanhoja tuttuja, kun lähdettiin Lankamalmille Sirpan, Oskun, Onnin ja Jopen kanssa. Mukavaa oli silläkin reissulla! Pitää vaan aina vähän tarkkailla niiden leikkejä, kun Sera on sen verran isompi noita kaikkia, ettei vaan vahingossa satuta toisia. Sera on alkanut pikkuhiljaa osoittamaan alistamisen merkkejä tässä porukassa. Ennen neiti ei ole koskaan osannut alistua eikä alistaa. Jostain syystä Sera välillä hermostuu Jopen sekä Oskun kanssa. Sera selättää tai sitten ilmenee jotain muita pomon elkeitä. Onnia kohtaan taas ei ikinä mitään siihen viittaavaa, ilmeisesti heidän välinsä ovat aina olleet selvät, Onni eikä Sera pyri toisiaan jallittamaan, niin kumpikaan ei hermostu.

 

Osku ja Jope ovat molemmat vahvaluonteisia koiria, ja Seran luonne tuntuu koko ajan vahvistuvan (aiemmin ollut aikas lapanen, tilanne kuin tilanne! Very Happy), joten luulen, että välien selvittely tässä porukassa tulee jatkumaan kunnes hierarkia on kaikille selvä. Kenenkään muiden koirien kanssa ei Seralla vastaavaa käytöstä ole ilmennyt. Samalla tavalla koirat pitävät toisistaan kuin ihmisetkin; jotkut miellyttää ja joidenkin kanssa menee hermot Rolling Eyes  Osku ei näköjään sattunut yhteenkään kuvaan, kun se enimmäkseen pysytteli sivummalla kun muut riekkui...

 

 

Sera ja hurjasti kasvanut Jope

 

620736.jpg

 

Kulmat suoriksi - Onnikin mukana kuvassa

 

620741.jpg

 

Täältä me tullaan!

 

620739.jpg

 

 

Sunnuntaina oli todella helteinen päivä, ja käytiinkin Tuulian kanssa uittamassa Seraa kahteen otteeseen Lankamalmilla.