Eilen päätettiinkin tehdä reissu Lankamalmille Mimin ja Millan kanssa. Ilma oli ihana, tosi lämmin vaikka tuuli olikin aika kova. Olisi ollut varmaan aika helle, jos tuuli ei olisi viilentänyt yhtään. Tytöillä alkoi alkuhaistelun jälkeen tutut rallit. Välillä Mimillä meni hermot nuoren rämäpäisen ystävänsä kanssa, mutta pääosin tuntuivat molemmat nauttivan toistensa seurasta. Vauhtia kyllä riitti! Kaiken maailman pusikot ja rämeiköt käytiin läpi Mimin johdolla.  Kuvia tuli räpsittyä oikein urakalla, kerrankin kun akku kesti. Lisäsin muutamia kuvia myös kuvasivulle ja lisään joskus enemmänkin, jos vain jaksan/ehdin/muistan jne.

578839.jpg

 

578840.jpg

Kukkulan kuningattaret ja "katse vasempaan päin"-poseeraus ;D

578844.jpg

Sera innostui hyppimään veteenkin (nykyään vakio) ja näytti olevan todella hauskaa. Se on niin hassu näky, kun se hyppii suuria loikkia ja pärskii ympäri lampea, vesi roiskuu ja koira on onnensa kukkuloilla! :D Mimikin innostui kovasti Seran riehumisesta vedessä ja juoksi hurjaa rallia rannalla seuraten Seran liikkeitä, muttei kahlailua pidemmälle lähtenyt. Tietty siellä missä Sera kahlaa ja hyppii, on jo Mimille täyttä uimasyvyyttä! :P 

Ostin muuten toissapäivänä sen koulutuspatukan. Poikettiin eilen sitten iltalenkillä pururadan viereiselle kentälle tutustumaan patukkaan. Hyvinhän se meni, Sera innostui heti siitä samalla tavalla kuin kepeistäkin. Tehtiin muutamia kontakti- sekä malttiharjoituksia ja lopuksi harjoiteltiin seuraamista. Hyvin toimii patukka, uskon että saadaan käyttää sitä koko rahan edestä! :)

Sera houkuttelee Mimiä veteen... "Tuu jooko..."

578841.jpg

...ja niin Mimi uskaltautui kastamaan tassunsa, Sera vaan toivoi ystävänsä siirtyvän vielä syvemmälle! "Älä ny siihen jää!"

578850.jpg

Vauhdin hurrrmaa!

578842.jpg

Vesipeto

578843.jpg