IHANAN LÄMMINTÄ

Näin kevään tullen tulee paljon uusia ilmiöitä, jotka ovat Seralle täysin vieraita. Linnut, hyönteiset ja niin ah-niin-ihanat kivet, joita on kiva rouskutella ja kantaa sisään. Lumen alta on myös paljastunut käpyjä, joita on kiva heitellä suulla ja juosta perään toistamaan tapahtuma. Männynkävyistä Sera usein saa aikamoisia hepuleita. Viimeksi tänään aamulla, no mut onhan ne aikas jänskiä! wink

Yhtenä päivänä Sera kohtasi sitruunaperhosen, jonka perään yritti hypätä, siinä kuitenkaan onnistumatta: maahan jäätiin vaikka yritys oli kova! Eilen taas kotona pörräsi kärpänen ja matot sekä huonekalut sai kyytiä, kun Sera jahtasi pörriäistä pomppien ja sinkoillen huoneesta toiseen. Olisi saanut hyvän videopätkän, mutta en jaksanut alkaa kuvailemaan.

Eilen lähdettiin taas Millan ja Mimin kanssa nauttimaan ulkoilmasta. Tällä kertaa mentiin Lelun montuille, mikä oli täysin uusi paikka minulle ja Seralle. Tykästyin paikkaan todella. Ois saanut todella hyviä kuvia, kun ilta-aurinko paistoi nätisti - jos ois kameran akku vaan riittänyt. Ekaa kuvaa yritin ottaa ja se jäi sitten siihen yritykseen. Jospa ens kerralla parempi akkuonni.

Mimin ja Seran välit ovat selvästi parantuneet ensimmäisestä kerrasta. Tytöt veti hurjaa rallia ympäri monttuja, niin että mättäät tömisi ja hiekka pöllysi. Mimi opetti Seralle, mitä kannattaa metsiköstä syödä ja mitkä tuotteet kannattaa jättää huomioimatta. Ja Sera kuuliaisesti seurasi vanhemman oppeja. Sai kyllä nauraa kaksikolle, koomisilta näyttivät! Neidot kun ovat ruumiinrakenteeltaan kovin erilaisia, niin oli hauska seurata niiden touhuamista sivusta. Molemmat tuntui nauttivan olostaan, vaikkakin vielä välillä Mimillä tuli pieniä ärsytyskohtauksia Seran jatkuvasta leikki-innosta. Mutta kokonaisuudessa upeasti meni!

Hyvää viikonloppua kaikille! smile