Torstaina tehtiin metsäreissu ruttuisten pikkuäijien Oskun ja Onnin kanssa. Viime kerrasta olikin kertynyt aikaa. Samaisena päivänä puhkesi äärimmäisen rasittava flunssa, josta kärsin vieläkin. Torstaina nähtiin taas Jakia ja Sampoa. Ja perjantaista sunnuntaihin olinkin kuumeen kourissa. Sera oli pakko ulkoiluttaa, onneksi Arttu ja Tuulia oli apuna jokaisena päivänä - ajettiin metsään ja istua kyyhötin kivellä koko reissun ajan yrittäen välttää liikkumista. Koirat juoksivat ja minä sain levätä :D Lauantaina piti aloittaa meidän takapihan terassinteko, mutta tekijäkin oli sairaana.

Lauantai-aamupäivän Sera remusi naapurin lasten(=Sero & Brutus) kanssa pihalla, ja vältyin aamulenkiltä. Meidän takapiha jatkuu pienellä metsiköllä, jossa Sera, Brutus ja Sero voivat huoletta rymytä. Lisäksi Tuulia ja Arttu tulivat vielä illalla katsomaan leffaa meidän
kanssa ja painimatseja otettiin vähän väliä. Niin siis koirien toimesta :) Välillä piti pistää koirat pihalle jäähylle, kun ei tahtonut tulla elokuvan katsomisesta mitään.

Vähälle ulkoilut jäi silti, ja sunnuntaina alkoi jo huomaamaan Seran pitkästyvän. Toivotaan, että tauti antaisi periksi. Inhottavaa olla töissä puolikuntoisena ja lenkit sekä ulkoilu on työn ja tuskan takana.


Ensi viikonloppuna minun olisi tarkoitus lähteä reissuun, enkä todellakaan aio olla silloin kipeänä.

No mukavaa ja terveempää viikkoa kaikille, saa nähdä mitä huominen kuvahaaste tuo tullessaan! :)

Serppu ja rutut

1571794.jpg

Leikit onnistuu kokoerosta huolimatta...

1571826.jpg

1571835.jpg

1571831.jpg