Ollaanpa saatu sitten nauttia täydestä kesästä tällä viikolla, terassikausikin ehdittiin avata.  Ollaan touhuiltu kaikenlaista erilaisissa kokoonpanoissa; metsä-ja uintireissuja Artun ja Tuulian kanssa sekä peruslenkkejä Jakin, Sampon ja Niinan kanssa. Korkeat lämpötilat ovat hiukan rajoittaneet touhuja, kun koirat ovat ihan läkähdyksissä. Aamulla ja illalla on ollut parhaimmat olosuhteet pidemmille lenkeille.

 

Vappuaatolle sattui aivan mahtava ilma ja sekös vasta saikin juhlafiiliksen kattoon! Nuo reilun 20 asteen lämpötilat on jatkuneet tähän päivään saakka. Sera oli vappuaaton vanhemmillani hoidossa, jossa tyttönen uudisti hiukan heidän puutarhaansa. Seran mielestä pihalla oli yksi istutus liikaa, joten se kaivettiin ylös, silputtiin pieniin osiin ja levitettiin pitkin pihaa. Sellainen pikku puutarhuri meillä siis. Tänä keväänä meillä olisi tarkoitus uusia takapihan nurmikko kokonaan, mutta saa nähdä kuinka kauan sekin sitten pysyy hyvänä. Istutuksia on kai turha edes kuvitella laittavansa, ellei sitten halua koko ajan vahtia koiran kujeita ulkona...

 

Sera & Arttu

 

1524526.jpg

 

Kaveria pitää aina vähän vaania...

 

1524527.jpg

 

Lentävä Supermään Arttu - vain viitta puuttuu!

 

1524528.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nyt viikonloppuna vietettiin ulkona aikaa talkoiden merkeissä ja Sera sai tutustua uuteen kaveriin. Seinänaapurissamme asustelee nykyään dogo argentino uros Brutus. Tähän asti suurelle valkoiselle on pörhistelty, mutta nyt Sera sai todeta naapurin poitsun hyväksi remuamiskamuksi.

 

Punkkilitkut heitin tänään Seralle niskaan. Vielä niitä ei ole meillä näkynyt (koputan puuta!), mutta olen kuullut, että niitä on kovasti ollut jo liikkeellä. Yäk, en voi sietää niitä. Niiden irroittaminen on aina työn ja tuskan takana, kun tekee tiukkaa edes katsoa niitä! Shocked

 

Seran karvanlähtökin tuntuu hiukan tyyntyneen, enää koirasta ei pursua karvatuppoja, joita tekee kokoajan mieli nyppiä. Joskin kyllähän tuota karvaa vielä lähtee, mutta tosiaan ei niissä määrin mitä se vielä viime viikolla oli.

 

Ruokapuolella on parina päivänä nirsoiltu. En tiedä vaikuttaako kenties nämä lämpimät ilmat ruokahaluun, kun kuppia käydään nuuhkaisemassa ja se siitä. Pitkään aikaan kuppiin ei ole jätetty muruakaan.

 

Tänään illemmalla olisi tarkoitus tehdä jonkilainen metsäreissu, kunhan tuo lämpötila hiukan ensin laskee, että koirilla olisi mukavammat olot juosta ja riehua.

 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Wink