Ilmat ovat olleet melko surkeat viime aikoina - vesisadetta ja tänään jopa räntää. Ollaan vietetty paljon aikaa Artun ja Tuulian kanssa; monttuillen ja lenkkeillen. Lauantaina paistoi mukavasti aurinko koko päivän ja lähdettiin kokeilemaan mitä kaverukset tuumaavat hihnalenkistä. Alku oli yhtä riekkumista, mutta hoksasivat kyllä nopeasti, ettei nyt riehuta. Lenkki venähti vahingossa 2 tunnin pituiseksi, vaikka tarkoitus oli tehdä pienempi reissu.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sunnuntaina taas tehtiin metsäreissu ja samoin myös tänään. Tämän aamun reissu osoittautui suureksi virheeksi. Tehtiin vähän pidempi lenkki kuin edellisenä päivänä, joten emme nähneet missä kunnossa metsätie oli. Se oli pelkkää upottavaa mutaa ja kuraa pitkän matkan ajan. Ja niin, jokainen voi sitten kuvitella mikä oli lopputulos. Koirat vielä lähtivät painattamaan pellolle, jossa rapa roiskui vielä vähän lisää. Sitten tietysti piti kaikki kuralammikot käydä pärskimässä läpi. Kivaaaa. En ole koskaan nähnyt Seraa niin järkyttävässä kunnossa. Korvan sisustatkin olivat mudassa. No, pääasia että koirat saivat nauttia! Rolling Eyes

 

Tämän päiväiset kuvat sattuisivat hyvin viikon koirakuvahaasteeseen, mutten nyt jaksa alkaa siirtää niitä puhelimesta. Eivätkä kännykuvat oikein tahdo onnistua pilvisellä säällä.   

 

Seran karvanlähtö vaan yltyy. Lenkillä auringon paisteessa näkyy hyvin, kun koko ajan leijailee karvapilvi perässä. Ei auta muu kuin kestää! Eh Kaikesta karvasta ja kurasta huolimatta, kevät on kyllä suosikki vuodenaikani! Cool

 

Tänään sitten jäätiin kaksistaan reiluksi viikoksi Serban kanssa, kun ukkeli otti ja lähti toiselle puolelle maailmaa. Tämä viikko on iltavuoroa, joten pääsee hyvin touhuamaan Seran kanssa aamupäivän. Luulen, että koiruus jää tyytyväisenä nukkumaan lähtiessäni töihin iltapäivällä, kun koko aamupäivä vietetään riekkuessa ulkona.

 

Jeps, nyt lähden valmistautumaan töihin lähtöön. Mukavaa viikkoa kaikille, toivotaan parempia ilmoja! Wink