Saatiin mekin eilen lunta ihan mukavasti, joskin nyt on taas mittari nollassa, joten tuskin kauaa saa nauttia. Lumisella tiellä Sera kulkee aina nenä 98% maassa. Hassua, kun paljas maa ei viehätä tuoksujen puolesta läheskään niin paljoa, vaan silloin lenkit menee paljon sujuvammin.

Seran silmätulehdus näytti helpottavan vielä hetki sitten, mutta nyt taas näyttää siltä, ettei tipat ole tepsineet kuitenkaan. Lisäksi tytön nenä vuotaa satunnaisesti. Saatiin lääkäriaika jo huomiselle aamupäivälle, pakko niitä on käydä näyttämässä, kun ei tunnu ihan perinteinen tulehdus olevan, kun ei perustipat tepsi. Helpottihan tulehdus hetkeksi, koska silmä näytti jo paranevan, mutta jokin tuntuu ylläpitävän tulehdusta edelleen. Tuli mieleen se aikoinaan vaivannut sikaripunkki, sillä se aiheutti ihotulehduksen lisäksi silmätulehduksen. Ja Osku-bulldogillakin punkki jäi kytemään lääkityksestä huolimatta. No saa nähdä, mitä tohtori sanoo, turha minun on tässä arvuutella!

Kaiken tämän lisäksi Seralla tuntuu olevan päällä lievä valeraskaus. Ajankohdan puolesta täsmää. Seran nisät ovat hitusen turvoksissa ja käyttäytyminen ajoittain varsin kummallista. Väsäsi tyynystä pesää ja eikä ole aina oma itsensä.

Tässä kuulumiset tältä erää...