Synkkyys teki näyttävän paluun viime viikolla. Nyt ollaan "saatu nauttia" sateista ja plussa-asteista, ja viimeisetkin lumen rippeet alkavat olla poissa. Jos jotain hyvää tästä pitää etsiä, niin lenkit menevät sutjakkaammin, kun ei tarvitse jokaiseen lumikasaan ja ojaan mennä sukeltelemaan. Niin siis Seran ei tarvitse... itse en vielä ole niinkään hommaan innostunut! :)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Perjantaina vietettiin pienimuotoisia pikkujouluja ja lauantai-aamuna lähdettiin Sinin kanssa ajamaan kohti Helsingin messukeskusta. Voittaja 2007-näyttely oli minulle täysin uusi kokemus ja oli kyllä mielenkiintoinen reissu. Paljon koiria ja paljon ihmisiä. Harmitti kyllä, kun saksanpaimenkoirien arvostelu oli vasta sunnuntaina, joten oma rotu jäi näkemättä. Yksi ainut saku tuli vastaan, pitkäkarvainen versio. Oli kuitenkin hienoa nähdä useita harvinaisempia rotuja, joita ei usein livenä meidän kulmilla näe. Sain ihastella upeita rhodesiankoiria ja näin ensi kertaa kunnolla niiden turkin ridge-kuvion. Nähtiin amerikanbuldoggeja, thai ridgebackejä… akitat tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen. Paljon upeita koiria siis. Suurin osa ajasta taidettiin viettää kuitenkin eri myyntipisteitä kierrellessä… rotikkakehää myös käytiin kurkkimassa, kun siellä oli Jopen kaksi siskoa.

 

Muutama tunti vierähti siis näyttelyssä, jonka jälkeen suunnattiin nokkamme kohti Itäkeskusta. Jouluostoksia tuli tehtyä ja vähän muitakin. Reissu venyi melkein 12 tuntiseksi, ja sen kyllä huomasi kotiin päästessä! Mutta mukavaa oli. 

 

 

Vuodatus ei ole taas toiminut tänään, itse en ole päässyt koko aamuna sivuille. Huomenna palataan kuvahaasteen parissa. Mukavaa viikkoa kaikille, toivotaan että talvi tulee pian takaisin!

 

Tässä vielä pari kuvaa viime keskiviikolta, kun maa oli vielä kauniin valkoinen...

 

Kauhukaksikko Jope & Sera

 

1121938.jpg

 

1121936.jpg